Perusahaan

Profile

LEAWOD
Jendela & Lawang Group Co., Ltd.

LEAWOD minangka pusat R&D profesional lan produsen jendela lan lawang dhuwur.Produk utama kalebu Jendela lan Pintu Aluminium, Jendela lan Pintu Komposit Aluminium Kayu, Jendela lan Pintu Cerdas.LEAWOD khusus nyedhiyakake jendhela lan lawang sing berkualitas tinggi kanggo pelanggan, lan gabung karo agen minangka model bisnis utama.

Jelajahibabagan
  • Wiwit taun 2000

    Wiwit taun 2000

  • 400.000+ M²

    400.000+ M²

  • 1.000+ Staff

    1.000+ Staff

  • Top 10 Brands ing China

    Top 10 Brands ing China

produk

LEAWOD wis ngembangake sistem jendhela lan lawang kanthi dhuwur lan kita bisa ngolah lan ngasilake produk sing wis rampung kanggo sampeyan.

AYO!Gabung LEAWOD!

PAWARTA

Loro presiden HOPPE lan tim manajemen senior ngunjungi LEAWOD kanggo ngrembug kerjasama strategis sing jero.

Jelajahiwarta

KONTAK KAMI

NAKONI, NYELIDIKI

LEAWOD Windows & Doors Group Co., Ltd.

© Hak Cipta - 2010-2022 : Kabeh Hak Dilindungi.