Gabung LEAWOD

Profil Jendela lan Lawang Sichuan LEAWOD Co., Ltd.

Gabung Informasi

LEAWOD minangka pabrikan sing fokus ing operasi rantai jendela lan lawang tengah lan dhuwur, uga nyedhiyakake riset & pangembangan kanthi mandiri kanggo bangunan.Kita nggoleki mitra operasi rantai merek ing saindenging jagad, LEAWOD tanggung jawab kanggo produksi lan pangembangan produk, sampeyan apik ing pangembangan pasar lan layanan lokal.Yen sampeyan duwe gagasan sing padha karo kita, waca syarat ing ngisor iki kanthi teliti:

  • ● Sampeyan kudu ngisi lan menehi informasi rinci babagan pribadi utawa perusahaan sampeyan.
  • ● Sampeyan kudu nindakake riset pasar lan evaluasi awal ing pasar sing dituju, banjur gawe rencana bisnis, sing minangka dokumen penting kanggo entuk wewenang.
  • ● Kabeh franchisee kita kudu nyiyapake toko ing pasar dimaksudaké, desain lan gaya dekorasi bakal padha karo kita.Produk lan materi promosi liyane kudu ora diidini katon ing toko eksklusif.
  • ● Sampeyan kudu nyiapake rencana investasi awal 100-250 ewu dolar AS kanggo sewa lokal, conto jendhela lan lawang, dekorasi, bangunan tim, promosi & publisitas, lsp.

Prosedur Gabung

  • Isi formulir aplikasi saka niat kanggo gabung

  • Negosiasi awal kanggo nemtokake niat kerjasama

  • Kunjungan pabrik, inspeksi / pabrik VR

  • Konsultasi rinci, wawancara lan penilaian

  • Tandha kontrak

  • Desain lan dekorasi toko eksklusif

  • Ditampa toko eksklusif

  • Latihan profesional, nalika nyiapake kanggo mbukak

  • pambuka

Gabung Advantage

Industri Windows lan lawang wis ora mung dadi segara biru pasar potensial ing China, nanging uga kita pracaya sing pasar internasional tataran luwih gedhe.Sajrone 10 taun sabanjure, jendela lan lawang LEAWOD bakal dipromosikan dadi merek terkenal internasional.Saiki, kita resmi narik investasi ing pasar internasional global, looking forward kanggo gabung.

LEAWOD duwe luwih saka 20 taun riset & pangembangan, produksi, pengalaman manufaktur, 400.000 meter persegi jendhela gedhe lan lawang basis pangolahan jero, sekitar 1000 layanan tim sampeyan, kita duwe "Kualifikasi Manufaktur Tingkat 1 lan Kualifikasi Instalasi Tingkat 1" saka jendhela lan lawang Cina.

LEAWOD duwe tim riset & pangembangan teknologi jendhela lan lawang sing kuwat, sing terus-terusan ngasilake lan nganyari jendhela lan lawang sing berkualitas tinggi.Kanthi diferensiasi sing jelas, alangan teknis sing kuat lan daya saing pasar, kanggo pasar nasional sing beda-beda, kita bisa ngembangake panjaluk sing cocog karo jendhela lan lawang, sing bakal dadi tujuan promosi pasar.

Salah siji saka sepuluh bahan konstruksi ngarep China, LEAWOD uga penemu lan nitahake R7 jendhela lan lawang welding sing mulus, kita duwe meh 100 paten penemuan teknis lan hak cipta intelektual.

Jangkoan jembar saka jendhela lan lawang, LEAWOD melu dhuwur-mburi aluminium jendhela lan lawang, dhuwur-mburi kayu klambi aluminium jendhela lan lawang, dhuwur-mburi aluminium klambi windows lan lawang kayu, cerdas windows lan lawang, sunroom, tembok gorden lan seri liyane produk, kanggo ketemu kabutuhan selaras pelanggan kanggo jendhela lan lawang saka gaya hiasan beda.

LEAWOD duwe grup peralatan pangolahan lan produksi sing misuwur ing donya, lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kita nindakake rincian sing apik babagan saben jendhela lan lawang, sanajan sampeyan ora bisa ndeleng.LEAWOD njamin saben jendhela lan lawang sing qualified, sampurna, kita nganggep kualitas jendhela lan lawang minangka wigati minangka urip.

Ana meh 600 toko eksklusif jendhela lan lawang ing China, sing nglumpukake sistem desain tampilan gambar lan pengalaman dekorasi kanggo kita.LEAWOD nyedhiyakake desain siji-mandeg, ngidini sampeyan muter pengalaman jendhela lan lawang sing apik, pemasaran adegan, maksimal nggawe lalu lintas pelanggan.

Kita duwe tim dhukungan sing profesional banget, sing bisa nyedhiyakake layanan kanggo sampeyan kaya pengasuh, kayata pangembangan pasar, operasi lan manajemen.Ing China, LEAWOD wis pionir promosi jaringan, publisitas media lan marketing video ing industri jendhela lan lawang, lan kita wis nelik cara marketing anyar lan bantuan dealers kanggo berkembang pasar kabeh ti.

Kita duwe kabijakan pangayoman regional sing sampurna kanggo para pedagang, sing bisa ngatasi masalah sampeyan kanthi apik.

Kita nyedhiyakake sawetara kabijakan dhukungan bisnis, kalebu conto, teknologi, promosi pariwara, pameran, lsp.

Gabung Dhukungan

Kanggo mbantu sampeyan ngrebut pasar kanthi cepet, mbalekake biaya investasi kanthi cepet, uga nindakake model bisnis sing apik lan pembangunan sing lestari, kita bakal menehi dhukungan ing ngisor iki

  • ● Dhukungan sertifikat
  • ● Dhukungan riset lan pangembangan
  • ● Dhukungan sampel
  • ● Dhukungan desain gratis
  • ● Dhukungan pameran
  • ● Dhukungan bonus sales
  • ● Dhukungan tim layanan profesional
  • Dhukungan liyane, manajer investasi kita bakal nerangake kanggo sampeyan kanthi luwih rinci sawise rampung gabung.