• Kenapa kaca insulasi kudu diisi gas inert kaya gas Argon?

    Kenapa kaca insulasi kudu diisi gas inert kaya gas Argon?

    Nalika ijol-ijolan kawruh kaca karo master saka pabrik lawang lan jendhela, akeh wong sing padha tiba ing kesalahan: kaca insulating kapenuhan argon kanggo nyegah kaca insulating saka fogging.Pratelan iki ora bener!Kita nerangake saka proses produksi o ...
    Waca liyane
  • Cara Milih Jendela Lan Lawang Murah

    Cara Milih Jendela Lan Lawang Murah

    Sadurunge tuku lawang lan jendhela, akeh wong sing takon marang wong-wong sing padha ngerti ing saubengé, banjur blanja ing toko omah, wedi yen bakal tuku lawang lan jendhela sing ora cocog, sing bakal nggawa masalah sing ora ana telu ing omah.Kanggo pilihan lawang lan jendhela paduan aluminium, ana ...
    Waca liyane
  • Lima pagelaran lawang lan jendhela sistem

    Lima pagelaran lawang lan jendhela sistem

    Jendela lan lawang iku indispensable kanggo omah.Sifat apa sing diduweni jendhela lan lawang sing apik?Mesthi, sawetara pangguna ora ngerti apa "lima pagelaran" lawang lan jendhela sistem, mula artikel iki bakal menehi introduksi ilmiah babagan "lima sifat" ...
    Waca liyane
  • LEAWOD Njaluk Sampeyan Nyegah Geni Autumn

    LEAWOD Njaluk Sampeyan Nyegah Geni Autumn

    Ing musim gugur, kahanan garing lan kobongan omah asring kedadeyan.Akeh wong sing percaya yen kobong minangka perkara sing paling mbebayani kanggo wong nalika ana geni.Nyatane, asap kandel minangka "setan pembunuh" sing sejati.Sealing minangka kunci kanggo nyegah panyebaran kumelun kandel, lan kunci pisanan ...
    Waca liyane
  • Pangopènan saben dina saka Aluminium lawang lan jendhela

    Lawang lan jendhela ora mung bisa muter peran pangayoman angin lan anget nanging uga nglindhungi safety kulawarga.Mulane, ing urip saben dina, perhatian khusus kudu dibayar kanggo reresik lan pangopènan lawang lan jendhela, supaya bisa ngluwihi umur layanan lan bisa luwih apik kanggo ngladeni kulawarga....
    Waca liyane
  • Melu ing Pameran Dekorasi Bangunan Internasional China (Guangzhou).

    Melu ing Pameran Dekorasi Bangunan Internasional China (Guangzhou).

    Tanggal 8 Juli 2022, Pameran Dekorasi Bangunan Internasional China (Guangzhou) kaping 23 dianakake ing Pazhou Pavilion Guangzhou Canton Fair lan Poly World Trade Center Exhibition Hall.Klompok LEAWOD ngirim tim sing duwe pengalaman jero kanggo melu.Internasional China (Guangzhou) kaping 23...
    Waca liyane
  • Cara milih jinis jendhela sing paling cocog kanggo proyek sampeyan

    Windows minangka unsur sing nyambungake kita menyang jagad njaba. Saka wong-wong mau, lanskap dibingkai lan privasi, cahya lan ventilasi alam ditetepake. Dina iki, ing pasar konstruksi, kita nemokake macem-macem jinis bukaan. Sinau carane milih jinis sing paling cocog karo proyek sampeyan ...
    Waca liyane
  • Kualitas apik China Customized Aluminium Alloy Sliding Windows karo Flyscreen kanggo Residential

    Nalika kita mutusake kanggo nindakake sawetara jinis remodel ing omah kita, apa amarga kudu ngganti potongan lawas kanggo modernisasi utawa sawetara bagean tartamtu, sing paling disaranake nalika nggawe keputusan iki sing bisa menehi ruangan akeh ruang. Bab kasebut bakal dadi lawang utawa lawang ing ...
    Waca liyane
  • LEAWOD menang Penghargaan Desain Red Dot Jerman 2022 lan Penghargaan Desain iF 2022.

    LEAWOD menang Penghargaan Desain Red Dot Jerman 2022 lan Penghargaan Desain iF 2022.

    Ing April 2022, LEAWOD menangake Penghargaan Desain Red Dot Jerman 2022 lan penghargaan desain iF 2022. Didegake ing taun 1954, Penghargaan Desain iF dianakake kanthi rutin saben taun dening Desain Forum Industri iF, yaiku organisasi desain industri paling tuwa ing Jerman.Iku wis internasional ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3