Kabar Perusahaan

  • Kualitas apik China Customized Aluminium Alloy Sliding Windows karo Flyscreen kanggo Residential

    Nalika kita mutusake kanggo nindakake sawetara jinis remodel ing omah kita, apa amarga kudu ngganti potongan lawas kanggo modernisasi utawa sawetara bagean tartamtu, sing paling disaranake nalika nggawe keputusan iki sing bisa menehi ruangan akeh ruang. Bab kasebut bakal dadi lawang utawa lawang ing ...
    Waca liyane
  • Rapat Promosi Investasi

    2021.12.25. Perusahaan kita nganakake rapat promosi investasi ing Guanghan Xiyuan Hotel kanthi luwih saka 50 peserta.Isi rapat kasebut dipérang dadi patang bagéan: kahanan industri, pangembangan perusahaan, kabijakan pitulungan terminal lan kabijakan promosi investasi.The...
    Waca liyane
  • Entuk sertifikasi NFRC

    Entuk sertifikasi NFRC

    Cabang LEAWOD USA entuk sertifikasi lawang lan jendela internasional NFRC, LEAWOD resmi maju merek lawang lan jendela internasional.Kanthi kekurangan energi sing saya tambah, paningkatan syarat hemat energi kanggo lawang lan Windows, The National Fe ...
    Waca liyane
  • Sichuan lan Guangdong maju bebarengan, asosiasi Sichuan lan Guangdong Doors lan Windows ngunjungi LEAWOD bebarengan

    Sichuan lan Guangdong maju bebarengan, asosiasi Sichuan lan Guangdong Doors lan Windows ngunjungi LEAWOD bebarengan

    Tanggal 27 Juni 2020, Zeng Kui, presiden Asosiasi Pintu lan Jendela Provinsi Guangdong, Zhuang Weiping, sekretaris Jenderal Asosiasi Pintu lan Jendela Provinsi Guangdong, He Zhuotao, sekretaris eksekutif Asosiasi Pintu lan Jendela Provinsi Guangdong lan Wi...
    Waca liyane
  • Direktur Eksekutif CFDCC

    Direktur Eksekutif CFDCC

    Forum pengusaha enom industri ngarep Cina pisanan, Sichuan LEAWOD Window and Door Profiles Co., Ltd kapilih minangka federasi nasional industri lan commerce furniture industri kamar perdagangan st ...
    Waca liyane
  • Unit Kehormatan Instalasi Standar Nasional

    Unit Kehormatan Instalasi Standar Nasional

    Wiwit 2019, Sichuan LEAWOD Window and Door Profiles Co., Ltd wis entuk kualifikasi Double Level 1 kanggo produksi lan instalasi lawang bangunan lan Windows.Ing taun sing padha, perusahaan kasebut diundang kanggo melu panyuwunan standarisasi anyar ...
    Waca liyane
  • Menang wewenang sertifikasi asosiasi kualitas

    Menang wewenang sertifikasi asosiasi kualitas

    Tanggal 15 Maret 2020, ing Hari Hak Konsumen Internasional tanggal 15 Maret 2020, sing disponsori dening Asosiasi Inspeksi Kualitas China, Perusahaan LEAWOD menang penghargaan National Demonstration Enterprise of Integrity in Product and Service Quality and National Qualified Pro...
    Waca liyane
  • Menang kualifikasi otoritas Double Level 1

    Menang kualifikasi otoritas Double Level 1

    China Building Metal Structure Association (CCMSA) menehi Sichuan LEAWOD Window and Door Profiles Co., Ltd. .
    Waca liyane
  • Menang merek terkemuka kualitas nasional

    Menang merek terkemuka kualitas nasional

    Wulan Mutu Nasional 2019 ngawontenaken kagiyatan kanthi tema “Mbalik marang Asal-Usul Kualitas, Fokus Peningkatan Mutu, lan Peningkatan Pembangunan Berkualitas”.Goodwood Road kanthi aktif nanggapi telpon negara kasebut, menehi peran lengkap minangka ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2