FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Sichuan, China, wiwit taun 2008, adol menyang Pasar Domestik (80,00%), Oceania (15,00%), Timur Tengah (5,00%).Ana total udakara 1000+ wong ing kantor kita.

Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

Apa sing bisa daktuku saka Leawod?

Jendhela lan lawang paduan alluninium termal, jendela lan lawang aluminium nganggo kayu, jendela lan lawang hemat energi, jendela lan lawang listrik sing cerdas.

layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, EXW ; Ditampa Mata Uang Pembayaran: USD;Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C;Basa sing digunakake: Inggris, Cina.