PEMBANGUNAN

LEAWOD nduweni kemampuan R&D sing apik banget, ing R&D saka jendhela lan lawang, welding wutuh, pangolahan mekanik, pengujian fisik lan kimia, kontrol kualitas lan aspek liyane ing tingkat utama industri.Wiwit panyiapan perusahaan, kita nganggep kualitas jendhela lan lawang minangka urip, lan terus-terusan nganyarke kinerja fungsi, penampilan, diferensiasi, kompetensi inti saka jendhela lan lawang dhuwur-mburi.Saiki, kita lagi nyiapake kanggo mbangun laboratorium jendhela lan lawang kanggo testing.

TEAM KITA

LEAWOD nduwe meh 1.000 karyawan (20% sing duwe gelar master utawa doktor).Dipimpin dening tim R&D dhokter kita, sing wis ngembangake pirang-pirang jendela lan lawang cerdas sing misuwur, kalebu: jendela angkat abot sing cerdas, jendela gantung sing cerdas, skylight sing cerdas, lan wis entuk luwih saka 80 paten penemuan lan Hak Cipta piranti lunak.

tim layanan leawod

Budaya Perusahaan

Merek donya didhukung dening budaya perusahaan.Kita ngerti yen budaya perusahaan mung bisa dibentuk liwat Impact, Infiltrasi lan Integrasi.Pangembangan grup kita wis didhukung dening nilai-nilai inti dheweke sajrone taun kepungkur ------- Kejujuran, Inovasi, Tanggung Jawab, Kerjasama.

rapat layanan leawod
tim dhukungan

Kejujuran

LEAWOD tansah netepi prinsip, wong-oriented, Manajemen integritas, kualitas sakabehe, ajining diri premium Kejujuran wis dadi sumber nyata saka daya saing grup kita.Duwe semangat sing kaya ngono, Kita wis nindakake saben langkah kanthi cara sing mantep lan mantep.

Inovasi

Inovasi minangka inti saka budaya klompok kita.

Inovasi ndadékaké kanggo pembangunan, kang ndadékaké kanggo tambah kekuatan, Kabeh asalé saka inovasi.

Wong kita nggawe inovasi ing konsep, mekanisme, teknologi lan manajemen.

Perusahaan kita ing salawas-lawase ing status aktif kanggo nampung owah-owahan strategis lan lingkungan lan disiapake kanggo kesempatan muncul.

Tanggung jawabe

Tanggung jawab ndadekake wong nduweni ketekunan.

Klompok kita duwe tanggung jawab lan misi sing kuat kanggo klien lan masyarakat.

Kekuwatan tanggung jawab kasebut ora bisa dideleng, nanging bisa dirasakake.

Iku tansah dadi pendorong kanggo pangembangan grup kita.

Kerjasama

Kerjasama minangka sumber pangembangan

Kita ngupayakake mbangun klompok kerja sama

Makarya bebarengan kanggo nggawe kahanan win-win dianggep minangka tujuan penting banget kanggo pangembangan perusahaan

Kanthi efektif nindakake kerjasama integritas,

Klompok kita wis bisa nggayuh integrasi sumber daya, saling melengkapi,

supaya wong Profesional menehi play lengkap kanggo spesialisasine