Babagan awake dhewe

LEAWOD minangka R&D profesional lan produsen jendela lan lawang dhuwur.We nyedhiyani kualitas dhuwur rampung windows lan lawang kanggo kita pelanggan, gabung dealers minangka kerjasama utama lan model bisnis.LEAWOD minangka penemu lan pabrikan R7 sing lancar kabeh jendhela las lan lawang.

Sapa Kita?

Pusat Desain LEAWOD

Sichuan LEAWOD Window and Door Profile Co, Ltd. , Provinsi Sichuan, PR China.LEAWOD kalebu area sekitar 400.000 meter persegi, sing minangka desain R&D profesional, produksi lan instalasi vertikal perusahaan teknologi tinggi kanthi jendela lan lawang berkualitas tinggi.

LEAWOD Jendela lan Lawang

Sawise luwih saka 20 taun pembangunan terus-terusan lan inovasi, LEAWOD wis dadi account anjog saka dhuwur-mburi windows lan doorsin China, lan sing wakil-presiden unit China Ngarep Building Materials Dekorasi Association.

Apa We Do?

● LEAWOD nyedhiyakake jendhela lan lawang sistem kualitas dhuwur kanggo mitra lan franchisee.Produk kita kalebu: Aluminium Thermal Break Windows lan Lawang, Kayu Aluminium Komposit Jendela lan Lawang, Intelligent Windows lan Lawang, Sun Room lan ing.
● Kita ngembangake lan ngasilake jendhela lan lawang kanthi macem-macem mode bukaan, kayata: Jendela lan Pintu Casement, Jendela lan Pintu Geser, Jendela Gantung, Pintu Lifting, Pintu Lipat, Jendela lan Pintu Minimalis, Jendela lan Pintu Listrik Cerdas.
● kothak Aplikasi kalebu: bangunan kantor dhuwur-mburi, proyèk pembangunan masyarakat dhuwur-mburi, hotel, rumah sakit, sekolah, klub dhuwur-mburi, paesan ngarep, Villas, etc Kita wis entuk sawetara paten penemuan produk Cina, paten tampilan lan paten model sarana, uga entuk sertifikat ISO90001, CE lan CSA.

Napa Pilih kita?

Pusat R&D lan produsen jendela lan lawang dhuwur

Kabeh jendhela lan lawang kita minangka riset & pangembangan independen, ngrancang, produksi lan pangolahan.Peralatan manufaktur inti kita langsung diimpor saka AS, Jerman, Austria, Jepang, Italia lan negara liya.

Kekuwatan R&D sing kuwat

LEAWOD nduwe meh 1.000 karyawan (20% sing master lan dokter), lan minangka perusahaan teknologi tinggi nasional ing China.

Kontrol kualitas sing ketat

3.1 Pemilihan lan kontrol kualitas bahan baku inti

3.1.1Kita nggunakake paduan aluminium 6063-T5 minangka bahan mentah, lan nindakake kontrol kualitas sing ketat sadurunge bahan mentah dilebokake ing produksi.Miturut syarat standar GB / T2828.1-2013, cara tes sesuai karo aturan sampling GB / T2828.1-2012, sing diadopsi kanggo nguji Torsi, Kekandelan Tembok, Reresik Pesawat, Mlengkung, Ukuran Geometris , Sudut, Kekerasan Webster, Kualitas Penampilan lan Cacat Permukaan bahan baku paduan aluminium kanggo njamin kualitas produksi.

3.1.2LEAWOD adopts Piece asli saka perusahaan kaca kondhang domestik (kayata CSG, TAIWAN GLASS lan XINYI GLASS), sawise kaca tingal sing diproses dadi produk rampung, lan banjur mriksa sesuai karo standar GB / T11944-2013 utawa syarat sarujuk .LEAWOD nggunakake cara inspeksi sesuai karo aturan sampling GB / T2828.1-2012 kanggo ngontrol kualitas kaca kanthi efektif.

3.1.3Kita uga nandheske pilihan saka China lan internasional supplier kondhang EPDM Strip, aksesoris lan aksesoris hardware, kayata HOPPE, GU, MACO, HAUTAU, lan ing.Sadurunge kabeh bahan dilebokake ing panyimpenan, kita bakal duwe personel inspeksi khusus kanggo nindakake kontrol kualitas miturut metode pemeriksaan GB / T2828.1-2012 aturan sampling, ing antarane, pemasok aksesoris hardware njamin kualitas 10 taun.

3.1.4LEAWOD nggunakake kayu sing luwih saka 50 taun, kayata kayu jati Burma, kayu oak Amerika, lan liya-liyane.Kabeh kayu kudu ngliwati pengawasan sing ketat, sing bisa dilebokake ing gudang, lan banjur diproses.

We duwe workshop Processing kayu dhewe, kang strictly bakal ngontrol cracking, bosok, moth-dipangan lan isi Kelembapan saka kayu.LEAWOD nggunakake cat banyu formaldehida 0%, semprotan kaping pindho ing permukaan lan kaping telu ing ngisor, kanthi njamin kualitas lan stabilitas kayu sing wis rampung.

3.2 Proses pengawasan lan kontrol

3.2.1Kita wis netepake sistem kontrol proses kualitas apik.Nalika proses jendhela lan lawang, kita wis digawa metu kontrol pengawasan Piece pisanan ketat lan posisi tombol ing langkah pisanan kanggo mesthekake produksi Gamelan.LEAWOD wis nganakake latihan profesional kanggo kabeh operator peralatan, nguatake kesadaran kualitas, lan ngliwati pamriksa diri karyawan, manajemen pengawasan bebarengan kanggo njamin kualitas saben langkah jendela lan lawang dikontrol kanthi efektif.Supaya luwih njamin kualitas, kita uga nyiyapake Staff kanggo pengawasan lan pengawasan sak Processing, saka nglereni alloy aluminium, bolongan panggilingan, sudhut kombinasi, welding kabèh, lukisan, assembling lan ing digawa metu kontrol ketat.Utamane rampung nyemprotake bubuk aluminium, kita bakal nguji adhesi, ketebalan film lan ketebalan lapisan bubuk, lan liya-liyane.Babagan efek permukaan, kita bakal diamati kanthi teliti ing posisi watara 1 meter ing cahya alami.Saben jendhela lan lawang minangka karya seni lan urip kita.

3.3 Kontrol kualitas produk rampung

Kita bakal nindakake inspeksi kualitas lengkap kanggo jendhela lan lawang rampung sadurunge pengepakan.Mung pass kabeh inspeksi, sing bisa di resiki lan dikempalken, lan pungkasanipun dikirim menyang sampeyan lan pelanggan.

Watch Kita
ing Tindakan!

video

Bengkel, Peralatan

LEAWOD Windows & Doors Profile Co., Ltd. didegake ing taun 2000, sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing ngembangake lan ngasilake jendhela lan lawang.

LEAWOD nduweni kapasitas riset & pengembangan lan kapasitas produksi sing unggul.Wis pirang-pirang taun, kita terus-terusan ngapikake teknologi, kanthi biaya akeh sumber daya, ngimpor peralatan produksi majeng ing donya, kayata garis uyuh otomatis Jepang, garis lukisan kabeh GEMA Swiss kanggo campuran aluminium, lan puluhan garis produksi maju liyane.LEAWOD minangka perusahaan Cina pisanan, sing bisa ngetrapake desain industri, optimasi pesenan, pesenan otomatis lan produksi terprogram, pelacakan proses dening platform informasi IT.Jendela lan lawang komposit aluminium kayu kabeh digawe saka kayu global kualitas dhuwur, aksesoris hardware kualitas dhuwur, produk kita kualitas stabil lan dipercaya, dhuwur-mburi karo rega-efektif.Saka generasi pertama produk paten LEAWOD kayu aluminium simbiosis jendela lan lawang riset & pangembangan, produksi & dodolan kanggo generasi 9 saka R7 seamless jendhela welding wutuh lan lawang, saben generasi produk mromosiaken lan mimpin pangenalan industri.

LEAWOD saiki aktif ngembangake skala produksi, ngoptimalake tata letak proses, kanggo entuk reengineering proses;Ngenalke teknologi lan peralatan produksi majeng kanggo nambah kapasitas produksi;Ningkatake sarana riset & pangembangan lan tes kanggo nganyarke teknologi lan industri;Ngenalake mitra strategis, ngoptimalake struktur saham, nyadari wirausaha kaping pindho lan pangembangan maju.

LEAWOD kayu lan aluminium komposit energi nyimpen windows safety lan lawang R & D project produksi iki kadhaptar minangka ngelmu lan teknologi prestasi transformasi project dening Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Sichuan;Komisi Ekonomi lan Teknologi Informasi Provinsi kadhaptar minangka promosi tombol perusahaan demonstrasi materi ijo anyar, produk Sichuan sing misuwur lan apik banget.LEAWOD menangaké penghargaan Kompetisi Desain Industri Sichuan-Taiwan, uga dadi pangadeg lan pamimpin profil simbiosis R7 kabeh jendhela las lan lawang sing mulus.Kita wis entuk paten penemuan nasional 5, paten model sarana 10, hak cipta 6, 22 jinis merek dagang kadhaptar total 41. LEAWOD minangka merek dagang terkenal Sichuan, jendela lan lawang komposit aluminium kayu kita yaiku merek terkenal Sichuan.

LEAWOD kanggo nindakake proyek sing luwih apik kanggo jendhela lan lawang, ngupaya pembangunan sing luwih gedhe, kita bakal mbangun riset & pangembangan lan basis produksi anyar ing zona kulon pembangunan teknologi tinggi Deyang, total investasi proyek kasebut watara 43 yuta dolar AS.

LEAWOD entuk kesempatan kanggo ngembangake jendhela lan lawang sing disesuaikan kanthi upgrade konsumsi, kita menehi perhatian luwih akeh babagan kualitas, penampilan, desain, gambar toko, tampilan pemandangan, bangunan merek.Nganti saiki, LEAWOD nyiyapake meh 600 toko ing China, amarga jadwal kita bakal nemokake 2000 toko ing limang taun sabanjure.Liwat pasar Cina lan global, 2020 kita ngadegake perusahaan cabang ing Amerika Serikat, lan miwiti nangani sertifikasi produk sing relevan.Amarga beda pribadi lan kualitas produk kita, LEAWOD wis menang pujian unanimous saka pelanggan ing Kanada, Australia, Prancis, Vietnam, Jepang, Costa Rica, Arab Saudi, Tajikistan lan negara liyane.Kita percaya yen kompetisi pasar pungkasane kudu dadi kontes kemampuan sistem.

SAUDARA UNION Amerika

Kayu LEAWOD

Swiss GEMA kabèh lukisan

Bengkel Kayu

SAUDARA UNION Amerika

kayu jati

Swiss GEMA Kabèh Lukisan

bengkel kayu

Kekuwatan Teknis Perusahaan

leawod mulus kabeh welding windows lan lawang

LEAWOD mulus kabeh welding windows lan lawang

LEAWOD nduweni kemampuan R&D sing apik banget, ing R&D saka jendhela lan lawang, welding wutuh, pangolahan mekanik, pengujian fisik lan kimia, kontrol kualitas lan aspek liyane ing tingkat utama industri.Wiwit panyiapan perusahaan, kita nganggep kualitas jendhela lan lawang minangka urip, lan terus-terusan nganyarke kinerja fungsi, penampilan, diferensiasi, kompetensi inti saka jendhela lan lawang dhuwur-mburi.Saiki, kita lagi nyiapake kanggo mbangun laboratorium jendhela lan lawang kanggo testing.

jendhela lan lawang perusahaan liyane

Jendela lan Lawang Perusahaan liyane

Kita duwe loro garis produksi lukisan jendhela GEMA Swiss kanthi total dawane 1.4km, Austria, Amerika Serikat, Jepang, Italia, Jerman lan negara liya, sing kabeh jinis peralatan pangolahan lan mesin sing misuwur yaiku luwih saka 100 set.

PEMBANGUNAN

LEAWOD nduweni kemampuan R&D sing apik banget, ing R&D saka jendhela lan lawang, welding wutuh, pangolahan mekanik, pengujian fisik lan kimia, kontrol kualitas lan aspek liyane ing tingkat utama industri.Wiwit panyiapan perusahaan, kita nganggep kualitas jendhela lan lawang minangka urip, lan terus-terusan nganyarke kinerja fungsi, penampilan, diferensiasi, kompetensi inti saka jendhela lan lawang dhuwur-mburi.Saiki, kita lagi nyiapake kanggo mbangun laboratorium jendhela lan lawang kanggo testing.

TEAM KITA

LEAWOD nduwe meh 1.000 karyawan (20% sing duwe gelar master utawa doktor).Dipimpin dening tim R&D dhokter kita, sing wis ngembangake pirang-pirang jendela lan lawang cerdas sing misuwur, kalebu: jendela angkat abot sing cerdas, jendela gantung sing cerdas, skylight sing cerdas, lan wis entuk luwih saka 80 paten penemuan lan Hak Cipta piranti lunak.

tim layanan leawod

Budaya Perusahaan

Merek donya didhukung dening budaya perusahaan.Kita ngerti yen budaya perusahaan mung bisa dibentuk liwat Impact, Infiltrasi lan Integrasi.Pangembangan grup kita wis didhukung dening nilai-nilai inti dheweke sajrone taun kepungkur ------- Kejujuran, Inovasi, Tanggung Jawab, Kerjasama.

rapat layanan leawod
tim dhukungan

Kejujuran

LEAWOD tansah netepi prinsip, wong-oriented, Manajemen integritas, kualitas sakabehe, ajining diri premium Kejujuran wis dadi sumber nyata saka daya saing grup kita.Duwe semangat sing kaya ngono, Kita wis nindakake saben langkah kanthi cara sing mantep lan mantep.

Inovasi

Inovasi minangka inti saka budaya klompok kita.

Inovasi ndadékaké kanggo pembangunan, kang ndadékaké kanggo tambah kekuatan, Kabeh asalé saka inovasi.

Wong kita nggawe inovasi ing konsep, mekanisme, teknologi lan manajemen.

Perusahaan kita ing salawas-lawase ing status aktif kanggo nampung owah-owahan strategis lan lingkungan lan disiapake kanggo kesempatan muncul.

Tanggung jawabe

Tanggung jawab ndadekake wong nduweni ketekunan.

Klompok kita duwe tanggung jawab lan misi sing kuat kanggo klien lan masyarakat.

Kekuwatan tanggung jawab kasebut ora bisa dideleng, nanging bisa dirasakake.

Iku tansah dadi pendorong kanggo pangembangan grup kita.

Kerjasama

Kerjasama minangka sumber pangembangan

Kita ngupayakake mbangun klompok kerja sama

Makarya bebarengan kanggo nggawe kahanan win-win dianggep minangka tujuan penting banget kanggo pangembangan perusahaan

Kanthi efektif nindakake kerjasama integritas,

Klompok kita wis bisa nggayuh integrasi sumber daya, saling melengkapi,

supaya wong Profesional menehi play lengkap kanggo spesialisasine

Sawetara Klien Kita

Karya Apik sing Tim Kita wis Kontribusi Kanggo Klien Kita!

hoppe nangani

Handle Hoppe

mitra leawod

Mitra LEAWOD

jendela komposit aluminium kayu dan pintu

Jendela Dan Pintu Aluminium Komposit Kayu

partner jendhela lan lawang

Mitra Jendela lan Lawang

Sertifikat

1

Jendela Aluminium CE

2

Sertifikat CE

3

LEAWOD ISO

4

Kayu Aluminium Komposit CE

Tampilan liyane

—— Pameran

pameran leawod

Pameran LEAWOD

lawang sliding leawod

Pintu Sliding LEAWOD

leawod jendhela lan lawang

LEAWOD Jendela lan Lawang

welding wutuh mulus

Welding wutuh mulus

—— Kasus

lawang kayu ayu
leawod sunroom
lawang ngusapake
jendela lan lawang aluminium nganggo kayu

Pintu Kayu Cantik

LEAWOD Sunroom

Pintu Sliding

Jendela Dan Pintu Aluminium Kayu