Bengkel, Peralatan

SAUDARA UNION Amerika

SAUDARA UNION Amerika

LEAWOD Windows & Doors Group Co., Ltd. diadegake ing taun 2000, sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing ngembangake lan ngasilake jendhela lan lawang.

LEAWOD nduweni kapasitas riset & pengembangan lan kapasitas produksi sing unggul.Wis pirang-pirang taun, kita terus-terusan ngapikake teknologi, kanthi biaya akeh sumber daya, ngimpor peralatan produksi majeng ing donya, kayata garis uyuh otomatis Jepang, garis lukisan kabeh GEMA Swiss kanggo campuran aluminium, lan puluhan garis produksi maju liyane.LEAWOD minangka perusahaan Cina pisanan, sing bisa ngetrapake desain industri, optimasi pesenan, pesenan otomatis lan produksi terprogram, pelacakan proses dening platform informasi IT.Jendela lan lawang komposit aluminium kayu kabeh digawe saka kayu global kualitas dhuwur, aksesoris hardware kualitas dhuwur, produk kita kualitas stabil lan dipercaya, dhuwur-mburi karo rega-efektif.Saka generasi pertama produk paten LEAWOD kayu aluminium simbiosis jendela lan lawang riset & pangembangan, produksi & dodolan kanggo generasi 9 saka R7 seamless jendhela welding wutuh lan lawang, saben generasi produk mromosiaken lan mimpin pangenalan industri.

kayu jati

Kayu LEAWOD

LEAWOD saiki aktif ngembangake skala produksi, ngoptimalake tata letak proses, kanggo entuk reengineering proses;Ngenalke teknologi lan peralatan produksi majeng kanggo nambah kapasitas produksi;Ningkatake sarana riset & pangembangan lan tes kanggo nganyarke teknologi lan industri;Ngenalake mitra strategis, ngoptimalake struktur saham, nyadari wirausaha kaping pindho lan pangembangan maju.

Swiss GEMA kabèh lukisan

Swiss GEMA Kabèh Lukisan

LEAWOD kayu lan aluminium komposit energi nyimpen windows safety lan lawang R & D project produksi iki kadhaptar minangka ngelmu lan teknologi prestasi transformasi project dening Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Sichuan;Komisi Ekonomi lan Teknologi Informasi Provinsi kadhaptar minangka promosi tombol perusahaan demonstrasi materi ijo anyar, produk Sichuan sing misuwur lan apik banget.LEAWOD menangaké penghargaan Kompetisi Desain Industri Sichuan-Taiwan, uga dadi pangadeg lan pamimpin profil simbiosis R7 kabeh jendhela las lan lawang sing mulus.Kita wis entuk paten penemuan nasional 5, paten model sarana 10, hak cipta 6, 22 jinis merek dagang kadhaptar total 41. LEAWOD minangka merek dagang terkenal Sichuan, jendela lan lawang komposit aluminium kayu kita yaiku merek terkenal Sichuan.

LEAWOD kanggo nindakake proyek sing luwih apik kanggo jendhela lan lawang, ngupaya pembangunan sing luwih gedhe, kita bakal mbangun riset & pangembangan lan basis produksi anyar ing zona kulon pembangunan teknologi tinggi Deyang, total investasi proyek kasebut watara 43 yuta dolar AS.

bengkel kayu

Bengkel Kayu

LEAWOD entuk kesempatan kanggo ngembangake jendhela lan lawang sing disesuaikan kanthi upgrade konsumsi, kita menehi perhatian luwih akeh babagan kualitas, penampilan, desain, gambar toko, tampilan pemandangan, bangunan merek.Nganti saiki, LEAWOD nyiyapake meh 600 toko ing China, amarga jadwal kita bakal nemokake 2000 toko ing limang taun sabanjure.Liwat pasar Cina lan global, 2020 kita ngadegake perusahaan cabang ing Amerika Serikat, lan miwiti nangani sertifikasi produk sing relevan.Amarga beda pribadi lan kualitas produk kita, LEAWOD wis menang pujian unanimous saka pelanggan ing Kanada, Australia, Prancis, Vietnam, Jepang, Costa Rica, Arab Saudi, Tajikistan lan negara liyane.Kita percaya yen kompetisi pasar pungkasane kudu dadi kontes kemampuan sistem.

Kekuwatan Teknis Perusahaan

leawod mulus kabeh welding windows lan lawang

LEAWOD mulus kabeh welding windows lan lawang

LEAWOD nduweni kemampuan R&D sing apik banget, ing R&D saka jendhela lan lawang, welding wutuh, pangolahan mekanik, pengujian fisik lan kimia, kontrol kualitas lan aspek liyane ing tingkat utama industri.Wiwit panyiapan perusahaan, kita nganggep kualitas jendhela lan lawang minangka urip, lan terus-terusan nganyarke kinerja fungsi, penampilan, diferensiasi, kompetensi inti saka jendhela lan lawang dhuwur-mburi.Saiki, kita lagi nyiapake kanggo mbangun laboratorium jendhela lan lawang kanggo testing.

jendhela lan lawang perusahaan liyane

Jendela lan Lawang Perusahaan liyane

Kita duwe loro garis produksi lukisan jendhela GEMA Swiss kanthi total dawane 1.4km, Austria, Amerika Serikat, Jepang, Italia, Jerman lan negara liya, sing kabeh jinis peralatan pangolahan lan mesin sing misuwur yaiku luwih saka 100 set.